Tervetuloa !

Tervetuloa! Täällä sisustetaan vähitellen kahta 1:12 nukketaloa. Nukke-Amalian "historiallista päiväkirjaa" voi lukea aika ajoin. Mineily on aikuisten harrastus, miniatyyriesineet ja päiväkirjan tarinat sopivat noin yli 14-vuotiaille. Pienemmille lapsille voi lukea Ystäväkirjan runoja.

7. heinäkuuta 2023

Puutarhan laatikon kasvit vihdoin valmiit

Tein viimein valmiiksi Ruusulan pihan kukkalaatikon sisällyksen. Lisäsin siihen lehtiä ja multaa. Lehdet on tehty vihreästä rautalangasta ja maalarinteipistä ja väritetty tusseilla, sen jälkeen lehdet on lakattu lakalla. Rautalangat on tökätty muovailuvahaan, jonka päälle olen kaatanut liimaa ja ripotellut kahvinpuruja. Kuten aiemmin kerroin, kukkalaatikko on tehty isojen tulitikkujen rasiasta ja päällystetty kahvitikuilla, jotka on värjätty tusseilla. Kukat ja lehdet ovat vähän isoja 1:12 mittasuhteeseen, mutta kuten aiemmin jo sanoin; Kukkakylässä on niin erikoisen hyvää multaa, että kasveista tulee vähän suurempia kuin muualla. 😊

Ruusulan piha on nyt talon vasemmalla puolella, koska Willa Helmi sijoittui talon oikealle puolelle. Pieni piha on erityisesti Marketan ja Emman mieleen.


Marketta ja Emma leikkivät Ruusulan pihalla.

Kahvitikut, maalarinteippi, rautalanka, lakka ja tussit: Prisma


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät päivää :)