Tervetuloa !

Tervetuloa! Täällä sisustetaan vähitellen kahta 1:12 nukketaloa. Nukke-Amalian "historiallista päiväkirjaa" voi lukea aika ajoin. Mineily on aikuisten harrastus, miniatyyriesineet ja päiväkirjan tarinat sopivat noin yli 14-vuotiaille. Pienemmille lapsille voi lukea Ystäväkirjan runoja.

7. toukokuuta 2024

Willa Helmi tänään 1 vuotta

Siitä on jo vuosi aikaa 😯 kun kävimme hakemassa vaaleanpunaisen Willa Helmen talon toiselta puolelta kaupunkia Tori-kauppoina. Aika rientää nopeasti! Annoin talolle nimeksi Willa Helmi, koska silloin oli Helmen nimipäivä niin kuin tänäänkin.

Onnea myös kaikille Helmille, 

joilla on tänään nimipäivä! 🌸

Olen sisustanut Willa Helmeä vähitellen pala palalta ja sisustan myös samalla toista taloa, Armadaa. Willassa asuu nyt pikkukoirat Lili ja Lulu, mutta niiden omistajat ovat vielä kuvitteellisia. Hiljattain Willa sai olohuoneeseen pianon ja kynttilänjalat kynttilöineen, ehkä joku soittaa pianolla onnittelulaulun.

Willa Helmi on tietysti vanhempi kuin 1-vuotias, koska ostin sen käytettynä, mutta Kukkakylässä, Laivurinkadulla,  se on ollut tähän päivään mennessä vuoden. Tykkään Willassa erityisesti sen avarista huoneista, ruutuikkunoista ja tukevista portaista. Kesäksi otin parvekkeelta ja terassilta pois ruukkupuut ja kynttilälyhdyn. Köynnös ja sen valoketju saivat jäädä. Tein Willaan aiemmin ovet itse, koska ne olivat irronneet edellisellä omistajalla. Odotan nyt postia saapuvaksi, koska tilasin verhomateriaalia Willaan. Kunhan lähetys tulee perille, verhot pian valmistuu.


Runo Helmille 

Laulu kevätlintusten,
tuovat mieleen sen,
on taas aika onnen toivotusten,
onhan nimipäivä sulla,
meillä ilo luokses tulla.


Willa Helmi 1 vuotta meillä.


💗💕💓💖💘💕

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät päivää :)