Tervetuloa !

Tervetuloa! Täällä sisustetaan kahta 1:12 nukketaloa. Nukke-Amalian "historiallista päiväkirjaa" voi lukea aika ajoin. Mineily on aikuisten harrastus, miniatyyriesineet ja päiväkirjan tarinat sopivat noin yli 14-vuotiaille. Pienemmille lapsille voi lukea Ystäväkirjan runoja. Joissakin postauksissa on myös kuvia oikeasta suomalaisesta luonnosta tai kaupunkikohteista.

1. kesäkuuta 2024

Marian uusi mekko

Marialla oli alun perin yllään valkoinen pitkähihainen pusero, jonka sain avattua selkäsaumasta helposti, koska se oli vain kevyesti liimattu kiinni. Samoin riisuin aiemmin alkuperäiset farkut pois, koska halusin ommella Marialle hameita. Molempia valmisvaatteita voi vielä käyttää uudelleen. 

Nyt ompelin Marialle kesämekon pilkullisesta kankaasta. Ostin kankaan vuosia sitten Eurokankaan tilkkulaatikosta. Ompelin kaulukseen pitsiä ja miehustaan ison rusetin kanttinauhasta. Mekko on takaa avonainen ja kiinnitys on kolmella nepparilla. Nämä ovat ensimmäisiä kertoja, kun ompelen näin pikkuruisia vaatteita. Mitään kaavoja en käyttänyt, otin mitat Mariasta ja tein mekon vapaalla luovuudella.


Marian uusi mekko 💗

Alla on kuva oikeasta puistosta, kun alppiruusut kukkivat ja tuoksuvat ihanasti.


Alppiruusujen kukintaa.

Onnea valmistuneille ja ihanaa kesälomaa 🌹

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät päivää :)