Tervetuloa !

Tervetuloa! Täällä sisustetaan vähitellen kahta 1:12 nukketaloa. Nukke-Amalian "historiallista päiväkirjaa" voi lukea aika ajoin. Mineily on aikuisten harrastus, miniatyyriesineet ja päiväkirjan tarinat sopivat noin yli 14-vuotiaille. Pienemmille lapsille voi lukea Ystäväkirjan runoja.

22. maaliskuuta 2024

Karvamatto Armadan kammariin

Armadan talon kammari sai minulta ison karvamaton. Matto on ollut vanhassa nukketalossa kauan sitten. Se on oikeasti palanen tekokarvaa, jonka voi pestä tarvittaessa, jos se pölyyntyy. Leikkasin sen sopivaan kokoon, karvaa irtosi vain vähän leikkauskohdasta. Nyt ei pienten asukkaiden varpaita palele aamutuimaan. 

Kammarin sisustus on vielä kesken, se odottaa mm. uutta tapettia. Ruskeassa kaapissa ei ole vielä muuta sisältöä kuin hyllypaperit. Peilipöydän hyllyssä on Amalian ja Henrikin pyyhkeet ja laatikossa on kampa ja harja. Tason päällä on käsipeili ja toisella tasolla kirja. Pöydän oikeanpuoleisella tasolla on kukkamaljakko pitsiliinan päällä, joka ei näy kuvassa. 

Olen miettinyt, tarvitseeko Amalia kosmetiikkaa ja koruja peilipöydälle, vai ovatko ne hänelle turhamaisia tarvikkeita. Tämä pohdinta perustuu siihen, että jokaisella nukella on oma persoonallinen luonteensa. Amalia sitten itse päättää, mitä pöydälle mahdollisesti lisää. 😊


Karvamatto kammarissa.

🌷🌷🌷

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät päivää :)