Tervetuloa !

Tervetuloa! Täällä sisustetaan vähitellen kahta 1:12 nukketaloa. Nukke-Amalian "historiallista päiväkirjaa" voi lukea aika ajoin. Mineily on aikuisten harrastus, miniatyyriesineet ja päiväkirjan tarinat sopivat noin yli 14-vuotiaille. Pienemmille lapsille voi lukea Ystäväkirjan runoja.

27. helmikuuta 2024

Willan olohuoneen lattian vaihdos

Emman huoneen lattian uusimisesta jäi lattiapapereita ja tein niistä uuden lattian Willan olohuoneeseen. Olohuoneen kalustus on kesken, en ole vielä päättänyt, mitä muita kalusteita huoneeseen tulee. Koirat Lili ja Lulu nauttivat, kun on hyvin tilaa kisailla keskenään. Willa Helmessä eletään eri aikaa kuin Armadassa, vaikka talot ovat saman kadun varrella. Se on sadussa mahdollista. 

Päivät pitenevät täällä oikeassa elämässä pikkuhiljaa, valo alkaa taas pohjolassa voittaa. Ulkomaalaisille lukijoille tiedoksi, että Suomen Lapissa aurinko ei laske ollenkaan kesä-heinäkuussa, eli aurinko näkyy siellä 24/7. Joulu-tammikuussa valoisan ajan pituus on Lapissa noin 2,5 tuntia päivässä. Joulupukki asuu Suomen Rovaniemellä, Napapiirillä. Siitä voi lukea sivulta https://santaclausvillage.info/fi/

Minä en asu Lapissa, tänään aurinko laskee klo 17:40 (5:40 pm) täällä Pirkanmaalla ja lämpötila on nyt -1 Celsiusta, eli 30,2 Fahrenheitia. Lunta on vielä maassa ja lapset luistelevat kentällä.

Flunssaa ja myös koronaflunssaa on nyt liikkeellä, joten pysykää terveinä! 🍎


Lili ja Lulu Willa Helmen olohuoneessa.

💜💜💜

2 kommenttia:

  1. What an inviting looking room! I love the way all the pieces work together to create a warm and welcoming feeling. Lili and Lulu look like they're up for belly rubs!

    VastaaPoista

Kivat kommentit piristävät päivää :)