Tervetuloa !

Tervetuloa! Täällä sisustetaan vähitellen kahta 1:12 nukketaloa. Nukke-Amalian "historiallista päiväkirjaa" voi lukea aika ajoin. Mineily on aikuisten harrastus, miniatyyriesineet ja päiväkirjan tarinat sopivat noin yli 14-vuotiaille. Pienemmille lapsille voi lukea Ystäväkirjan runoja.

9. marraskuuta 2023

Willan keittiön listat

Willa Helmi sai ikkunanpokat ja erkkerin kattolistat jäätelötikuista. Listoitin myös keittiön oven ympärystän, mutta jatkokohdat näkyvät pitkillä sivuilla sen verran, että ehkä uusin ne myöhemmin jotenkin. Jäätelötikut eivät ole tarpeeksi pitkiä ihan joka kohteeseen. 

Ikkunanpokiin tein pienet ikkunalaudat jäätelötikuista. Kokeilin, että niiden päälle mahtuu ainakin pienet pullot, ehkä mahtuisi pienet kynttilänjalatkin. Keittiöstä tuli näiden listojen myötä maalaishenkinen ja myös ruututapetti tekee sen vaikutelman.

Näissäkin pikkupuuhissa sai ajan vierähtämään ja pieni haavakin tuli sormeen, kun sakset lipsahtivat. Toiseen sormeen meni tikku. 😂 Tuntee tehneensä 'remonttia'. No, ei sen väliä, kivaa oli tehdä.


Willan keittiön listoitukset jäätelötikuista

Keittiön oven listat, jotka 'ehkä' uusin myöhemmin.

Pitihän minun käydä hakemassa Ikeasta vielä kaksi puuta lisää Willan koristeeksi. 
Havukranssi on vanha, jostain 1990-luvulta. Siitä on kävyt jo varisseet pois.


Kolme puuta parvekkeella ja terassilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät päivää :)