Tervetuloa !

Tervetuloa! Täällä sisustetaan vähitellen kahta 1:12 nukketaloa. Nukke-Amalian "historiallista päiväkirjaa" voi lukea aika ajoin. Mineily on aikuisten harrastus, miniatyyriesineet ja päiväkirjan tarinat sopivat noin yli 14-vuotiaille. Pienemmille lapsille voi lukea Ystäväkirjan runoja.

18. lokakuuta 2023

Piha vaihtoi paikkaa (taas)

Piha oli ennen Ruusulan talon vasemmalla puolella, mutta nyt se sijaitsee Ruusulan ja Willa Helmen välissä. Näin talojen väliin tuli enemmän tilaa, eikä ikkunat ole niin lähellä toisiaan. Alustan värin takia piha näyttää tällä hetkellä terassilta. 

Pihalla tuikkii pieni lämpimän keltainen pihavalo kivien välissä (tuikkiva led- tuikku). Aita reunustaa nyt vain pihan takaosaa, koska pihasta tuli nyt kahden talon yhteinen ja molemmista taloista on avoin pääsy piha-alueelle.

Vähän ensilunta on jo satanut puiden oksille, ehkä huomenna saadaan Kukkakylään enemmänkin lunta? Roosa-kissa kurkistelee uutta Willa Helmen taloa ja ihmettelee, ketähän siellä asuu, kun valo näkyy jo ikkunasta? Vai onkohan valot jääneet remonttimiehiltä päälle? 

'Asuukohan siellä lapsia, koiria, tai kissoja?' - tuumailee Roosa. 'Enpä välittäisi niin koirista' - Roosa miettii ja nuuhkii reviiriään. 'Parasta merkata terveiset, että uudet tulokkaat tietävät varoa pihan kuningatarta. Olenhan sentään pitänyt nämä tienoot hiirivapaina jo vuosia. Tuskin ihan jokainen karvaturri siihen tehtävään tarttuu.' 

🌲🌲🌲

Piha uudessa paikassa 💚

🌲🌲🌲

Tuikku : Sale

1 kommentti:

  1. So much fun to have a beautiful garden to sit in! Especially when there's an adorable furry friend to visit with! Love the ambiance and the little lantern. A nice place to daydream and take a break!

    VastaaPoista

Kivat kommentit piristävät päivää :)