Tervetuloa !

Tervetuloa! Täällä sisustetaan vähitellen kahta 1:12 nukketaloa. Nukke-Amalian "historiallista päiväkirjaa" voi lukea aika ajoin. Mineily on aikuisten harrastus, miniatyyriesineet ja päiväkirjan tarinat sopivat noin yli 14-vuotiaille. Pienemmille lapsille voi lukea Ystäväkirjan runoja.

28. lokakuuta 2023

Englantilainen verkkokauppa jossa myydään kittejä kirjontatöihin

Jaan tämän linkin verkkokauppaan, mutta se ei ole ostokehoitus lukijoille. Kuvia voi vaan ihaillakin ja saada niistä inspiraatioita omien nukkekotien tuunauksiin. 

Tämän blogin sivupalkissa on lista minituotteiden verkkokaupoista, lisään siihen listaan kauppoja joita löydän netistä, yleensä Pinterestin kautta. Laitan ne linkit muistiin itseänikin varten, vaikka toistaiseksi en ole tilannut ulkomailta nukkekodin tuotteita. Tästä verkkokaupasta toimitetaan tilauksia joka maahan, kauppa myy kirjontatöiden kittejä, joista voi itse kirjoa tekstiilejä nukkekotiin.

Rakastan englantilaista maalaistyyliä sisustuksessa ja maalaismaisemia kivitaloineen, joissa on usein upeat puutarhat. Elokuvassa Holiday on osa kuvauksista tehty Englannissa ja olen nähnyt sen useampaan kertaan juuri noiden maisemien takia, ja onhan siinä myös upeita näkymiä Los Angelesista. Useimmat nukkekodin tuotteet, joita suomalaisissa verkkokaupoissa myydään, on valmistettu Englannissa. 


https://janetgranger.co.uk


Armaan perhe salissa talvi-iltana, takka lämmittää.

💜

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät päivää :)