Tervetuloa !

Tervetuloa! Täällä sisustetaan vähitellen kahta 1:12 nukketaloa. Nukke-Amalian "historiallista päiväkirjaa" voi lukea aika ajoin. Mineily on aikuisten harrastus, miniatyyriesineet ja päiväkirjan tarinat sopivat noin yli 14-vuotiaille. Pienemmille lapsille voi lukea Ystäväkirjan runoja.

8. maaliskuuta 2024

Nukkekodin verhot Ikean kankaasta

Nukkekoteihin ei yleensä käy oikeat 1:1 verhokankaat, koska ne ovat liian paksuja ja isokuvioisia, mutta tämä Ikean ohut verhokangas toimii myös nukkekodissa. 

Tätä kangasta ei tarvinnut päärmätä reunoista, koska se ei purkaudu. Ompelin vain käsin tankokujan yläreunaan ja pujotin 2 pitkää verhoa hopean väriseen verhotankoon. Verhot voisi myös sitoa nauhoilla sivuun. Kangas laskeutuu tällä tavoin ripustettuna suorana, mutta tein pientä laskosta tankokujaan kiristämällä ompelulankaa vähän. Valo pääsee ikkunasta harsomaisten verhojen läpi huoneeseen.

Siirsin valkoisen penkin ruokasalista Armadan eteiseen ja toin sieltä neljännen tuolin Willan ruokapöydän ääreen. Kirjoille ei ole vielä parempaa paikkaa, kuin lojua pöydillä missä milloinkin. Pullo pöydällä esittää päärynämehua tässä kodissa.


Ruokasalin verhot Ikean kankaasta.


2 kommenttia:

  1. Very delicate and lovely light filtering curtain! A wonderful spot to enjoy breakfast (with pear juice) together!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks Jodi, your comments show you are a true artist with a rich imagination.

      Poista

Kivat kommentit piristävät päivää :)