Tervetuloa !

Tervetuloa! Täällä sisustetaan vähitellen kahta 1:12 nukketaloa. Nukke-Amalian "historiallista päiväkirjaa" voi lukea aika ajoin. Mineily on aikuisten harrastus, miniatyyriesineet ja päiväkirjan tarinat sopivat noin yli 14-vuotiaille. Pienemmille lapsille voi lukea Ystäväkirjan runoja.

8. helmikuuta 2024

Talojen numerokyltit ja sohvien pitsit

Tällä kertaa tein pieniä uudistuksia nukketaloihin, tein numerokyltit kumpaankin taloon. Joulupakettien tarroista jäi ylimääräisiä ja käytin ne kylttien pohjina, teippasin ne kartongin palasten päälle ja sitten kyltit seiniin sinitarroilla. Minusta on parempi, etteivät ne ole ihan kiinni seinissä, vaan vähän koholla. Tarrat ostin ennen joulua Salesta. Tilasin Prismasta glitter-numeroita ja teippasin ne pohjien päälle. Armadan kyltti onnistui vähän paremmin, Willan kyltin tarrassa on viivat ja kävyn kuva, kyltti olisi parempi ilman niitä, mutta marmorikuvioinen pohja on ok.

Armadan talon numerokyltti.

Willa Helmen talon numerokyltti, jossa on kävyn kuva.

Lapsenlapseni kysyi, missä talo numero 11 on. Vastasin, että se olisi kadun toisella puolella, jos sellainen olisi. Parilliset talojen numerot ovat aina toisella puolella katua ja parittomat toisella puolella. 

Teippasin Willan sohviin Prisman pitsinauhat, niistä tuli vähän englantilaisten sohvien tyyliset pienellä vaivalla. Englannissa on käytetty pitsiliinoja sohvien selkänojien yläosien peittona. Ne on kait olleet helpompia pestä kuin koko sohvanpäällinen. Tykkään näistä tukevista sohvista, vaikka ne ovatkin pienet  kahdenistuttavat, tai reilun kokoiset yhdelle istujalle. 

Willa Helmen sohvat koristeltu pitsinauhoilla.

💛💚 Edistystä se on pienikin edistys! 💚💛


4 kommenttia:

  1. Kivat ideat ! Pitsi näyttää hienolta. :)

    VastaaPoista
  2. Inspired details like these are always fun to admire! I love the address plaques and the tiny lace is such a pretty addition! Hope you find more time to play!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks for the comment Jodi, they are always inspiring to read. Dollhouses progress a bit slowly when there are so many other hobbies at the same time. Right now I'm crocheting a blanket.

      Poista

Kivat kommentit piristävät päivää :)