Tervetuloa !

Tervetuloa! Täällä sisustetaan vähitellen kahta 1:12 nukketaloa. Nukke-Amalian "historiallista päiväkirjaa" voi lukea aika ajoin. Mineily on aikuisten harrastus, miniatyyriesineet ja päiväkirjan tarinat sopivat noin yli 14-vuotiaille. Pienemmille lapsille voi lukea Ystäväkirjan runoja.

26. tammikuuta 2024

Emman ystäväkirja uudistui - haluatko kirjoittaa runon ?

Tässä blogissa on klassinen Ystäväkirja, jonka omistaa nukke-ystävämme Emma Armas. Emma asuu sinisessä talossa ja on yksi Amalian ja Henrikin lapsista.

Ihan kuin alkuperäisissä ystäväkirjoissa, tässäkin on kiiltokuvia ja siihen saavat vieraat kirjoittaa runoja tai värssyjä. Runot voivat olla itse keksittyjä tai valmiita värssyjä, tai laulun sanoja, niiden on hyvä olla lapsille sopivia ja lyhyitä. Haluamansa kiiltokuvan saa valita vaihtoehdoista, jotka on numeroitu Ystäväkirjan sivulla. 

Jos kirjoitat runon Emmalle ja samalla muillekin lapsille, voit otsikoida ja allekirjoittaa sen kuinka itse haluat. Se nostetaan sitten Ystäväkirjan sivulle muiden runojen perään ja valitsemasi kiiltokuvan oheen. Ystäväkirjan lopussa on ohjeet viestiin. Luen viestit aamupäivisin, joten viimeistään seuraavana päivänä julkaisen runosi Emman Ystäväkirjassa.

Jos haluat osallistua, olisi tosi kiva! Tästä Ystäväkirjan sivulle



💕

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät päivää :)