Tervetuloa !

Tervetuloa! Täällä sisustetaan vähitellen kahta 1:12 nukketaloa. Nukke-Amalian "historiallista päiväkirjaa" voi lukea aika ajoin. Mineily on aikuisten harrastus, miniatyyriesineet ja päiväkirjan tarinat sopivat noin yli 14-vuotiaille. Pienemmille lapsille voi lukea Ystäväkirjan runoja.

6. syyskuuta 2022

Virkatut matot Ruusulan kammariin

 



Lämpimät kammarin matot

Näiden mattojen idea syntyi siinä samalla, kun aloin virkkaamaan.
Virkkasin matot 2-kertaisella virkkauslangalla, toinen lanka valkoinen ja toinen lanka beige, ja siitä tuli eläväpintainen väri mattoihin. 
Käytin vain kiinteitä silmukoita, joka teki matoista tukevat. 
Mattojen päihin tein piparkakkureunat ketjusilmukoilla, kun ei ollut tarpeeksi lankaa tehdä hapsuja. Matot toimisi ilman niitäkin, ainakin modernissa nukkekodissa. Lankojen värit voisivat olla jotkut muutkin, vaikka vaalean sininen ja tumman sininen, yms.
Olen aika tyytyväinen tähän inspiraatioon, joskus sitä 'puolivahingossa' keksii jotain uutta ja toimivaa ideaa. 

💗

Käsityö- ja askarteluideat tästä blogista saa kopioida yksityiseen tarkoitukseen, mutta ei kaupalliseen. Olisi kiva saada pikku kommentti, jos joku käyttää ideaani. Jos julkaistaan idealla tehty tuote toisessa blogissa, linkitys tähän blogiin olisi kiva. Amalian Päiväkirjan tarinoita ja kuvia ei ole lupa kopioida. Kiitos ymmärryksestä.

💗


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät päivää :)