Tervetuloa !

Tervetuloa! Täällä sisustetaan vähitellen kahta 1:12 nukketaloa. Nukke-Amalian "historiallista päiväkirjaa" voi lukea aika ajoin. Mineily on aikuisten harrastus, miniatyyriesineet ja päiväkirjan tarinat sopivat noin yli 14-vuotiaille. Pienemmille lapsille voi lukea Ystäväkirjan runoja.

29. syyskuuta 2021

Emma hoivaa nukkeaan

"Ruusula 29.9.1850 - Rakas Päiväkirjani"
"Olin tänään laittamassa kaalikeittoa, kun kuulin Emman laulavan nukelle tuutulaulua kammarissa. 
'Aa, tuuti lasta, alkutie on sulla vasta..' lauloi Emma sievällä lapsen äänellään. Taisi hän vähän keksiä omiakin sanoja lauluun. 
Talossa oli ennestään vanha puinen nuken kehto, jossa nyt Emman räsynukke Liisi nukkuu. Liisillä on iso punainen suu ja sen vuoksi se on vähän erikoisen näköinen nukke. Emma on hyvä pikku äiti nukelleen, hän rakastaa ja hoivaa ehdoitta ja nuken ulkonäöstä riippumatta.
Emma on kysellyt, milloin isä ja veljet tulevat kotiin. Olen kertonut, että viimeistään jouluksi he tulevat meriltä kotiin. 'Se onkin paras joululahja', sanoi Emma."

Amalia 

 




RÄSYNUKKE

Tilasin räsynuken verkkokaupasta ja sillä oli suu maalattu ihan toiselle poskelle, hassusti vinoon. Yritin korjata sitä punaisella tussilla ja siitä tuli vahingossa iso suu. Piirsin sille myös silmät, kun sillä oli vain ripset. Räsynukella on hauskat letit, sillä on pipo päässä ja raidallinen neulemekko päällä.

KEHTO

Nukkekodin kehto tuli talon mukana, se on tukevaa maalattua puuta ja keinuu.

EMMAN YSTÄVÄKIRJA

Emman Ystäväkirja on tällä sivulla jos haluat lukea

 


Räsynukke: Minimaailma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät päivää :)